Clark Insurance moved to a newly constructed building near the Portland Jetport. The building was designed to give the client ultimate flexibility with an eye towards recruitment in a business (insurance) that is having a difficult time attracting millenials. A fitness center, collaborative plaza work area, and open work environment with sit-stand desks, along with numerous meeting spaces, private focus rooms and huddle rooms, were investments Clark made for their current employees and for future workers.

In an industry where employees are aging out and retiring at a rapid pace, Clark also created an initiative called Clark Insurance University to train and mentor newer employees entering the industry. This program required a robust training room with state-of-the art AV technology and a flexible meeting space. Messaging, including a “teamwork” wall when employees enter the building, and a “story wall” located near the plaza, reminds employees that the work they do everyday is connected to a larger purpose.

 
 

Photography by James Salomon